Tűz, földrengés földrengés engedje hidrogén Mars mikrobák potenciális energia

új tanulmány, amely hasonló lehet a földrengés tűz, földrengés, tűz, földrengés folyamat is hidrogén szabadul fel, hogy egy energiaforrás a marsi felszín alatti mikroorganizmusok lehet túlélni.
Kapunk, ha

szerint a brit Daily Mail számolt be, hogy az élet keresése a Marson nem mindig túl a Föld légkörébe, ott most a kutatók tanulmányozták kőzetminták kívül a legtávolabbi régió az Egyesült Királyság Hebridák új megállapítások alól szikla
hidrogén teszi érdekelt kutatók, ami arra utal, hogy ez a folyamat is előfordulhat a Marson, terhes potenciális élet a Marson.

kutatók és kőzetminták Barra de Yuste sziget elemezték, az eredmények azt mutatták, hogy a kéreg alatt egy földrengés hidrogén keletkezik.
Mint tudjuk, van Mars & ldquo; & rdquo;, tűz, földrengés kutatók úgy gondolják, tűz, földrengés lesz, mint egy földrengés, hidrogén.

hidrogén lehet használni, mint életfenntartó energiaforrás, szállító földalatti mikrobák túlélni.
A kutatás vezetője, University of Aberdeen, Egyesült Királyság – John Parnell (John Parnell) azt mondta: & ldquo; A földrengés okozhat feszültségeket, külföldi Hebridák ősi rock elemzés azt mutatja, hogy a kibocsátás a hidrogéngáz egyszerű mikrobiológiai üzemanyag
ezért mikroorganizmusok a felszín alatt egy földrengés során kőzetek alakú II-V.com hidrogén élelmiszer.
Ez a modell alkalmazható más sziklás bolygók, tűz, földrengés a Marson is hidrogén gáz képződik, ezek valószínűleg a hidrogén-Mars felszín alatti mikrobák túlélését.

Elemzésünk azt mutatja, hogy a jelenlegi konzervatív becslés tűz, földrengés jóslat gyártására alkalmas hidrogén mikrobák, ezzel is növelve a valószínűségét megfelelő élőhelyet, hogy támogassa a túlélés a marsi felszín alatti életformák.
Jelenleg NASA tervezett missziók 2018 mérése tűz, földrengés aktivitás, Parnell professzor szerint: & ldquo; Adataink elvégezni ezeket a méréseket vonzóbbá válik.
& Rdquo; ez a legújabb tanulmány, megjelent a szeptemberi számában “Asztrobiológia Journal.”