Tanulmányok kimutatták, hogy a magzati szívverés először jelent meg az első 16 nap a terhesség

statisztikák azt mutatják, hogy az Egyesült Királyságban minden 180 élveszületésre volt egy esetben a veleszületett szívbetegség, amely egyenértékű az új 4000 év, új 12 beteg veleszületett szívbetegség minden nap.

szerint a brit Daily Mail számolt be, hogy jelenleg, egy új tanulmány azt mutatja, hogy a magzati szívverés először megjelent az első 16 nap a terhesség.
Korábban a kutatók úgy vélik, az első emberi magzati szívverés izmok összehúzódása az első 21 nap a terhesség.

Jelenleg az Oxford Egyetem kutatócsoportja megállapította, hogy a humán magzati szívverés korábban először, ez a tanulmány által finanszírozott kutatások British Heart Foundation (BHF).
A tanulmány szerzője, Professor Paul BHF – Riley (Paul Riley) azt mondta, próbáljuk jobban megérteni, hogyan szív fejlődése, elemzése a tényezők vezetnek a magzati szív hibák előfordulása a születés előtt a méhben, és hogyan orvosolható a szíve a felnőtt lakosság, amely
tanulmány megállapította, hogy a kezelés a veleszületett segítséget nyújt új nyomokat.

találd először, hogy a szív dobog, és milyen a folyamat kialakulásának szívproblémák, akkor elkerülhető a szívbetegség a szakaszában a terhesség.
Professzor Riley és a csapat reméli, hogy ez a felfedezés is javítja a sérült izom szívroham után, szívroham, könnyen vezethet a szívelégtelenség.

kutatócsoport megtalálta az első szívdobbanás laboratóriumi egér embriók, és így valószínűleg először a humán magzati szívverés 16 nappal a fogamzás után, a tanulmány a “eLife” magazin.
Szerint II-V.com megjegyezte, az Egyesült Királyságban minden 180 újszülöttek voltak egy esetben diagnosztizáltak veleszületett szívbetegség.