Obama: Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy küldjön egy emberi Mars 2030-ban

szerint a British Broadcasting Corporation (BBC) számolt be október 11-én az Egyesült Államok elnöke Barack Obama azt mondta, az Egyesült Államok együttműködik a magánszektorral tanulmány Mars, a cél az, hogy egy ember 2030-ban a világon.

számolt be, hogy 2010-ben, amikor Obama bejelentette, hogy az Egyesült Államok emberes Mars program, de az Egyesült Államok Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatala (NASA) Mars programot kritizálták, különösen megkérdőjelezi a képviselőház.

Obama az amerikai Cable News Network (CNN) hálózat, írta, & ldquo; ez azt világos célkitűzések, tervek 2030-ban, hogy küldjön embereket, hogy a Mars és visszatér a Földre biztonságosan.
Ez a történet az amerikai tér fontos új fejezet.
& Rdquo;

Obama cikk szerint, a végső cél az, hogy egy nap az emberek maradni egy ideig a Mars.

jelentések szerint jelenleg a NASA dolgozik saját Cheap Cigars intézmények ellátására a Nemzetközi Űrállomásra, amely SpaceX a & ldquo; Long & rdquo; kapszula a Nemzetközi Űrállomásra szállít kellékek.

BBC, a NASA Mars programot találtunk akarnak többet.
Ez év elején, a képviselők számát, és szakértők szerint a NASA Mars-program által nem világos ütemtervet.
De Obama nem elriasztani.
Című cikkében a CNN, azt mondta, & ldquo; az a törekvés a Marson, igényel folyamatos együttműködés a kormányzati és magán innovációs, és mi meg is teszik.
& Rdquo;

Obama azt mondta, hogy meg fogja hívni a tudományos ülés az élen a Fehér Ház Pittsburgh tartott, a mérnökök és a feltalálók for American Progress előadott új ötletek és új területeken.