Niemann-Pick-betegség klinikai vizsgálatok során a kulcsfontosságú frusztráció figyelmen kívül hagyták

Cigars brand

NIH Klinikai Központ egy munkatársa NPC helye a klinikai vizsgálatok során.
Azonban, amikor komplikációk lépnek fel, akkor a vizsgálatot leállítjuk.
(Forrás: National Institutes of Health)

, amikor az amerikai National Institutes of Health (NIH) Dean Francis Collins öt évvel ezelőtt, létrehozását javasolta az új egészségügyi központ a transzformált NIH, több volt, mint elég kihívás.
Volt Merck vezérigazgató Roy Vagelos mondta egy kongresszusi bizottság, NIH költött 600.000.000 $ kiküszöbölésére tett erőfeszítések az ipar nem tudja megoldani a problémát & mdash; & mdash; ez az ötlet, mint azt hinni, hogy a & ldquo; elfek létezik & rdquo;.

Így röviddel a program kezdete után, Collins tanítványok, felelős az átalakulás az amerikai National Science Promotion Center (NCATS) Chris Austin szembe kell néznie a hatalmas nyomást, hogy dolgozzon ki a sikeres példák.
Jelenleg NCATS már némi sikertörténeteket, mint például megtalálható a hagyományos antihisztamin úgynevezett klórciklizin gátolja a képességét, a hepatitis C vírus-fertőzött sejtekben.
A 2014-es Ebola-járvány tombolt, a brutális erőszak útján vegyi anyagok kiszűrésére, NCATS kutatók azonosítani 53 féle vegyületek megakadályozzák a vírus belép sejteket.

azonban nem talált, amely, mint VTS-270 annyira sikeres.
VTS-270 egyfajta ritka gyógyíthatatlan örökletes betegség & mdash; & ndash; C Niemann-Pick-betegség (NPC) kezelést.
Korai fejlesztés a terápiás csoport hozta létre az NCATS koordináció és együttműködés elvégzésére, és ezt követően átadta a város Gaithersburg, Maryland, egy kis cég felelős Vtesse.
Most azonban, hogy a sikertörténet a korai fejezetek kerülnek átírták, mert kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy egy együttműködési csoport résztvevői a legfontosabb kérdésekben alábecsülték mivel a visszaesés.

Jelenleg Vtesse folyamatos késői stádiumú klinikai vizsgálatokban a gyógyszer.
Ez egy nagy cukor nevezett molekula ciklodextrin, lumbalpunctióval fecskendeznek a gerincvelő folyadék NPC gyermekkorú betegeknél.
Azonban sok akadályt az út vezet a jelenlegi teszt.
Abban az időben, hívja a NCATS csapat használta agydaganat általában használt injekciós kemoterápiás gyógyszerek & ldquo ültettek be az első kísérlet; akkumulátor & rdquo; a gyógyszerek befecskendezése közvetlenül a cerebrospinalis folyadékot tároló kamra.
Három gyerek, két kamrák hamarosan fertőzött, de vizsgálatok április 30, 2013 felfüggesztését.
A tanulmány az úgynevezett oldalkamrák

ICV injekció gyógyszerek tesztelésére vissza reflektorfénybe az oka, mert egy anya nemrég felkérték, hogy jelenik meg a “Pharmaceutical Chemistry aktuális téma”, a folyóirat cikket módosítani kell.
Az anya két gyermek által sújtott NPC.
A cikket írta 25 szerző írta le a kormányok közötti együttműködés, a tudományos kutatók és érdekképviseleti csoportok.
Lehetővé teszi ICV vizsgálatokban példaként szolgálhat a csapatmunka, és akkor is, ha a gyógyszer felgyorsult a fejlesztés korai szakaszában, és javítja az esélyét, hogy kereskedelmi forgalomba.
A klinikai vizsgálatokban, ahol előzőleg megállították után kilenc nappal a cikket nyújtott be a “Current Medicinal Chemistry téma” folyóiratokban és két hónap múlva a módosítás, majd 2014-ig csak közzé.
Azonban ez nem beszélve a fenti vizsgálatok nem, és adja fel a közvetlen agyi beadás módjától.

Chris Hempel egy pár 12 éves iker lányok, de az NPC és az NPC, hogy elősegítse a kutatás és fejlesztés a terápiák hírességek.
Nemrégiben azt mondta: “Current Medical Chemistry téma” folyóirat szerkesztője Allen Reitz fentebb gondatlanság.
Reitz mondta készül kiadni a korrekció.