Népesség lefolytatott vizsgálatok Dél-Afrika lakossága 500.000

Dél-Afrika Limpopo iskolások.
Az ország lakosságának monitoring vizsgálat a vidéki területeken.
(Forrás: Ndlovu / Sowetan / Gallo Images / Getty Images) bejelentette

dél-afrikai kormány bővíti a meglévő demográfiai kutatások az országban, hogy hozzon létre egy lesz Afrika ilyen vizsgálatokat a legnagyobb projekt & mdash; & ndash; körülbelül
1% a dél-afrikai lakosság egészségügyi, jövedelmi és iskolázottsági a pályán.
Szerint a dél-afrikai Tudományos

Becslések szerint ez a jövőben kiterjeszteni a következő öt évben legalább 50 millió ember a demográfiai projekt befektetett 264 millió rand (19.000.000 $).
Jelenleg a projekt sikeres volt az első három évben a finanszírozás, a másik része az, hogy finanszírozzák a jövőbeli állami költségvetés.

Ha ez a vizsgálat hosszú törekedni, a kutatók azt remélik cigarettes Shop, adatok segítenek nekik kezelése ugyanazon a pályán, mint az AIDS-vírus (HIV), a tuberkulózis és más fontos egészségügyi problémák és monitoring, mint a rák, a cukorbetegség és más feltörekvő
a fenyegető élet kapcsolatos erőfeszítéseket.
Dél-afrikai Tudományos és Technológiai a szándéka, hogy a vizsgálat több évtizede követni az emberek életét a bölcsőtől a sírig, és figyelemmel kíséri trendek a generációk.

hosszú távú demográfiai tanulmányok fontos szerepet játszanak a betegségek minták ábrázolt.
A felmérés 1948-ban Framingham, Massachusetts, a város indult, hozzájárult ahhoz, hogy a felfedezés vonzza, a cukorbetegség és más szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezők, a betegség minták és lehetővé teszi a tudósok, hogy tanulmányozza a generációk.

elnöke azonban a dél-afrikai Medical Research Council Glenda Gray, és sok más helyen a fejlődő világban, mint Dél-Afrika nem figyelni az ilyen hosszú távú projekt, de több figyelmet az egészségügyi vészhelyzetek, mint például a HIV, az Ebola és hasonlók.