Nemesfémek a Föld 4450000000 évvel ezelőtt, egy nagy bolygó ütközés

A tudósok már régóta feltételezték a Földön

arany és más nemesfémek is kialakítható több kis meteorit hatása esemény, hanem egy új tanulmány megkérdőjelezi az elméletet, hogy a nagy ütközést a Föld egy másik Föld bolygó képes minden nemesfém.

szerint a brit Daily Mail számolt be, hogy a hosszú idő, a tudósok arra gondoltak, a Föld nemesfémek (arany és platina) képződik több kisebb meteorit ütközés, de a legújabb tanulmány megkérdőjelezi az elméletet, hogy a Föld és a többi 4450000000 évvel ezelőtt
nagy ütközés a Föld bolygó alakított nemesfém.

A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a Föld a cigarettes Shop erős ütközés történelem jóval alacsonyabb a korábban vártnál.
Tokyo Institute of Technology kutatói a vizsgálatért felelős, építettek egy számítógépes modell, nyomon követni és elemezni a fejlesztési folyamat a Föld 300 millió évvel a szülés után.
Ez egy követéses vizsgálata tudós

Föld fejlődése leghosszabb időtartam, az eredmények azt mutatják, hogy a kialakulása egy nagy ütközés a föld nemesfémek, inkább, mint korábban gondolták régóta tapasztalt sok kis meteorit ütközések.
A jelenléte magasabb nemesfémek mellett a Föld felületének, ami nagyon meglepő, hogy a tudósok, általában gondolnak nemesfém betétek a Föld körül a Föld belső mag.
Előtt megalakult a Föld

nemesfémek & ldquo; miután TLC & rdquo; elmélet magyarázza az elmélet, hogy a Föld ütközés idegen anyag során a nehézfém lerakódás a közelben a Föld felszínét.
Rátérve & ldquo; miután TLC & rdquo; amikor az elmélet, a londoni Imperial College geológusa Matthias – Will Byrd (Matthias WILLBOLD) rámutatott arra, hogy ez az elmélet után kialakult a Föld belső magja, meteorit hatása a Föld előtt kialakulásának nagy eső
nemesfémek.
Ezek a meteoritok benne arany, a köpeny és a kontinentális kéreg tele a sok arany.

tudósok legújabb számítógépes szimuláció a Föld, a Hold és a Mars & ldquo; & rdquo; fém koncentráció csak akkor tekinthető egy nagy ütközés Föld képezhet a nemesfémek.
Úgy vélik, hogy a folyamat a 4450000000 évvel ezelőtt, a Föld összeütközött egy másik bolygó kialakulását a Hold, a Föld hozott sok nemesfém.
Ez a korábbi & ldquo; miután TLC & rdquo; elméleti perspektívák következetlen.

ugyanakkor ritkán eredmények azt is mutatják a belső Naprendszerben más lebegő törmeléket és anyag, ami arra utal, hogy a korai Föld is szerényebb, mint a korábban várt nyugodt.
A kutatók remélik, hogy a kutatási eredmények a jövő szimulálni korai Naprendszerben.