NASA fejlesztette ki a “power kötést”

szerint New Delhi, India TV honlapján számolt be október 10-én az Egyesült Államok Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatala (NASA) kifejlesztett egy új high-tech anyagok előállításával jelentősen gyorsítja a sebgyógyulást.

számolt be, hogy a súlytalanság a világűrben, a vér áramlását az emberi szervezetben, és hogy létezik egy világ a különbség a Földön, az űrben, a sebgyógyulást nagyon lassú.
A kockázat a túlélés az űrben, repülőgépipar hatalmas beruházás, akkor lehetséges, hogy a gyors sebgyógyulást tér fontos.

Cheap Cigarettes említett új high-tech anyag PVDF (PVDF), széles körben alkalmazható, ideértve a sebgyógyulást.
Amikor polivinilidén-fluorid és más felületekre (ideértve a bőr) érintkezik, fog egy kis mennyiségű áramot.
Kísérletek azt mutatják, hogy egy kis mennyiségű áram felgyorsul a sebgyógyulást.

NASA Lang Geli Kutatóközpont (Langley Research Center), a vezető anyag tudós Xiao Qi (Emilie Siochi) azt mondta, hogy amikor a PVDF megfelelően illeszkedjen a seb, a seb fogják használni támogatást, felgyorsíthatják seb
gyógyulást.

Oroszország & ldquo; műhold & rdquo; News Network számolt be, hogy a legegyszerűbb módja az, hogy géz fit, ez segít megelőzni a fertőzést, további védelmet nyújtanak.

NASA azt mondta, hogy a találmány lehet szabályozni a szál átmérője, pórus sűrűsége és vastagsága a szálak, ezáltal rost alacsonyabb költséggel.

ez & ldquo; generációs kötszer & rdquo; is használható a sebesülteket a csatatéren, kész sebészeti betegek és más súlyosan megsérült.