Mars elején a Nagy-tavak van , hogyan alakulnak ki?

Tudományos és Technológiai Daily Peking szeptember 19 szerint az Egyesült Államok “Christian Science Monitor” számolt be a 17., az Egyesült Államok Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatala (NASA) Jet Propulsion Laboratory kutatói nemrég rámutatott, úgy találták, több hasonló az észak-amerikai Marson
nagy tavak marad a nagy tavak, amelyek által alkotott olvadó hó 20 milliárd év 30 millió évvel ezelőtt, ezek egy időben jelennek meg a folyékony víz a Mars felszínén később, mint korábban gondolták.
A legújabb tanulmány várhatóan újra írni a történelem, a vörös bolygó, a Mars befolyásolják jövőbeni kutatások és kutatási feladatok.

Shannon & middot; Wilson vezette a csapatot a NASA Mars Global Surveyor (MGS), a Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) és az Európai & ldquo; Mars Express & rdquo; Photo Mars-Arábia Terra régió, azt találtuk,
bizonyíték völgyek és a vulkáni tavak a Marson.

száma különböző területein vulkanikus tó számítástechnika fénykép, a csapat feltérképezték a timeline, és meghatározza a nedves időszak történt mintegy 20 millió éve, hogy 30 millió évvel ezelőtt.
Korábban a tudósok úgy vélték, hogy a tűz cigarettes store csillag & ldquo; meleg, nedves & rdquo; az időszak véget ért egy hosszú idő.

Wilson nyilatkozta: & ldquo; megtaláltuk hagyja, hogy a víz a medencében a völgy számos tó víz túláradó, és ez azt mutatja, hogy a helyi víz elegendő az időszakban.
Ahol a tó Észak-Amerika legnagyobb alpesi tó, Lake Tahoe (1897 m tengerszint feletti magasságban, 35 km hosszú, észak-déli irányban, a kelet-nyugati szélessége 19 km) hasonló, a másik az úgynevezett & lsquo; Szív-tó-ezte a tó víz, mint az Ontario-tó
még mindig tovább.
& Rdquo;

tudósok kezdetben úgy vélték, hogy a víz jelenléte a Marson egy rövid ideig, és elsősorban a felszín alatti vizek, de mivel MGS eléri Mars mintegy 20 évvel ezelőtt, egyre több és több a tudósok úgy vélik, hogy a Mars rengeteg talajvíz és fennállhat egy nagyon hosszú
időben.
2015-re a kutatók bizonyítékokat találtak más tavak a Marson, az új tanulmány nemcsak hogy megerősíti ezt a következtetést, és hozzáteszi, az új bizonyítékokat.

MRO projekt tudósa Rich & middot; Chu Lake mondta: & ldquo; A legújabb kutatások azt mutatják, hogy az idő Sheung Shui Mars megjelenik körülbelül százmillió évvel később, mint azt korábban gondolták.
Vannak arra utaló jelek, hogy ezek a források hóolvadás tavasszal.
& Rdquo; bár még mindig nem biztos, hogy miért a hó elolvad, de az elmélet azt állítja, hogy a & ldquo; A színfalak mögött & rdquo; szélsőséges Marson rámpán.

Talán a legfontosabb, ez a megállapítás azt jelenti, hogy az idő, a mikrobiális élet megjelent a Mars, mint korábban gondolták, hogy késni, amely hatással lehet a jövőbeni kutatások és kutatási feladatok a Marsra.