Juno űrszonda a Jupiter aurora felvett “furcsa zaj”

Mint látható, ez augusztus 27 & ldquo; Juno & rdquo; szonda fényképezett Jupiter, nemrég érkezett a Két órával később, amikor a detektor távolság Jupiter 195000 km.
Ebben átrepülések során rögzített rádiós sugárzás Jupiter aurora kiadás.

szerint a brit Daily Mail számolt be a közelmúltban & ldquo; Juno & rdquo; amikor a szonda repült át a felületet a Jupiter, felvett furcsa hang adatokat.
Augusztus 27., & ldquo; Juno & rdquo; amikor is több mint a Jupiter pályája halad rekord sugárzás Jupiter erős aurora megjelent, ezek a hullámok által sugárzott az érzékelő fel van szerelve egy plazma hullám detektorok (hullámok) után rögzített mérnökök átalakítás
hangfájlokat, bemutatva egy furcsa hangzás.

Úgy tűnik, hogy az első megfigyelés a Jupiter hajnali rádiós sugárzás az 1950-es, de még soha nem volt ilyen kedvező helyzetben Cigars brand elemzést.
Kutatás a tudósok a University of Iowa – Bill Coulter (Bill Kurth) azt mondta: & ldquo; Számunkra Jupiter is csak egy gázóriás, de a plazma hullám érzékelők kimutatására nagy energiájú részecskék a Jupiter sarki képződik Arctic jet
jel, amely a legerősebb a Naprendszerben formájában energia kiadás.
Jelenleg próbálunk hirdetik ezeket az elektronokat származik.
& Rdquo;

kutatók azt remélik, hogy tanulmányozzák az elektronok és ionok mentén a mágneses erővonalak gyorsul a Jupiter, végül az ütközést a Jupiter légkörében történik, az energia alatt képződött kitörések válik a Jupiter sarki.
Plazma hullám érzékelők különböző részein a pályára a Jupiter mágneses hullám plazma hullám mintavétel, a plazma Kurt hasonlította húros.
Rámutatott, hogy ha a szálakat egy hegedű, húr rezgés lép fel, ez a szöveg rezgés, mint a plazma, ami egy töltött részecske mozog állapotban azonban, a hanghullámok, hogy az emberek nem hallják.

kutatóknak meg kell az audio körét & ldquo; & rdquo;, visszaváltás tömörítés után annyi órás megfigyelés lesz egy rövid csatornán.
Várható & ldquo; Juno & rdquo; alatt detektor plazma hullám detektorok Jupiter első felmérés időszak november 2., kiderül, a napenergia felhasználásának & ldquo; Juno & rdquo; szonda öt évvel ezelőtt kibocsátási emelkedik a föld
üres, ez év júliusában be a pályára a Jupiter.