Hogyan lehet túlélni a Marson?

mindig fantáziadús ötlet, de nem találom a lehetőséget, hogy próbálja meg, hogy hogy lehet elérni?
A világ egy univerzum tele vérrel, de nem haragudott meg evező módon?
Oké, Egyesült Államok cigarettes store Space Administration (NASA), hogy hallja a hangját, a közelmúltban megnyílt a program neve NASA iTech, hogy a hétköznapi emberek is, hogy konkrét terveket, hogy segítsen nekik gondolni, hogy ez a fajta Mars
a túlélésre.

küldeni űrhajósok a Marson mielőbbi megkötése az álmok, a NASA úgy döntött, hogy nem állt meg, a közelmúltban javasolta a NASA iTech program, amely lehetővé civilek, kormányzat, az egyetemek és a légi közlekedés és a többi érdekelt fél javaslatot tehet, hogyan kell túlélni a Marson konkrét
ajánlások, amelyek öt csoportba oszthatók, nevezetesen: a sugárvédelem, életfenntartó rendszerek, egészségügyi űrhajósok, űrhajómeghajtás és nagyfelbontású GHG mérési eszközök.

Azonban az ötlet nem jelenti azt, hogy a NASA is van, hogy egy hivatkozás a véleménye, a NASA reményei szerint az ötlet a nyilvánosság benyújthatja legalább öt fehér könyv, és miután október 17, 2016 határidő a National Aeronautics Szervezet (NIA) Szakmai
csapat kiválasztására és értékelésére a 25 több lehetséges megoldást, majd a NASA, miután személyesen szűrés.
10 terv

végső döntés lehet kiválasztani a NASA meghívást, hogy részt vegyenek a fórum által szervezett NASA iTech december 05-08 Washington, DC, hogy személyesen jelentést nyújtsanak be.
Amellett, hogy Washington, hogy részt vegyen a fórum, a fórum is kiválaszthat három legjobb tervet, a NASA biztosítja számukra külön támogatást tovább kell fejleszteni a tervet a következő hat hónapban, és ez már nem csak papíron.

magát, és a NASA nem volt tétlen, vagy folytatni a további kutatás és fejlesztés az új technológiák, keresnek, hogy a korai emberek a Marsra.
A terv azt is javasolni fogja iTech nem akarja követni a hagyományos módon, hogy megoldást találjanak a kívülálló azt is, hogy néhány, a innovatívabb és különböző ötleteket.
Ha szeretne egy kört, hogy segítsen a NASA Mars fedélzetén álmok, próbálja NASA iTech programot, talán a végén akkor is megvalósíthatja elképzeléseit beton.