“Ghost Ship” állítólag felfedezett Lake Superior délibáb

szerint a brit “Daily Mail” jelentett október 11-én, 10, felfedezett egy bekezdést a Felső-tó & ldquo; szellem hajó & rdquo; videó expozíció, gyorsan ment vírus a YouTube-on, váltott ki heves vita.
Ebben a tekintetben úgy vélték, hogy a & ldquo; hajó & rdquo; a délibáb a király.

a videó feltöltője Jason Asselin.
Elmondása szerint, a 8., ő és barátai megy a város Marquette, Michigan őszi tábor, talált egy szivárvány ugyanakkor azt is megállapította, ez a titokzatos jelenséget, majd Asselin tegye a videó elterjedt az interneten, gyorsan vonzott sok bámészkodók.
A videó, egy csónak alakú tárgyat látott lebeg a tóban.
Asselin a CBS (CBS) azt mondta: & ldquo; láttad mindenféle furcsa dolgokat előttem, ez az én legnagyobb eltökéltebbeket.
& Rdquo;

Great Lakes Shipwreck Museum, a jelentések szerint több mint 6000 hajóroncsok a Felső-tó, mintegy 30.000 ember halt meg a Nagy-tavak hajóroncsok között a videó valóban hűtés.

de mivel Asselin azt állította, hogy nagyított 200-szor fényképezés előtt a helyszínre, majd a hajó & l cigarettes Shop dquo; hajó & rdquo; a hihetetlenül magas.
Ebben a tekintetben van magyarázat, a távolság az északi 9 mérföld (14,5 km) van egy világítótorony (Granite Island) a gránit sziget, amely a világítótorony jelenet valószínűleg előfordulnak a reflexió és fénytörés napfény és úgy tűnik, természetes
csodák.
Egy adott napon, él Michigan Upper Peninsula lakosok néha látni a Chicago skyline.