Foltos helyet robot kerül rendezésre a Nemzetközi Űrállomásra


cigarettes store

szerint & ldquo; Russia Today & rdquo; (RT) honlapján október 10-én számolt be, hogy az Orosz Szövetségi Űrügynökség (Roscosmos) közösen VK szociális média 2017-ben a Nemzetközi Űrállomás, teret robotok foltos.
Foltos send videó és képek az űrből, űrhajósok épít VK felhasználók csere platform.

Orosz Szövetségi Űrügynökség mondta foltos telepített vetítők, VK felhasználók kaphatnak az állomás élő videó, VK felhasználók is fogadhat képeket és videó az űrállomásról, és kommunikálni az űrhajósokat.
Kommunikációs igazgatója az Orosz Szövetségi Űrügynökség Igor (Igor Burenkov) azt mondta: & ldquo; a világegyetem végtelen, az emberek továbbra is vizsgálja meg.
Most, akkor nagyon érdekes & rdquo ;!

szociális média VK is kifejlesztett egy speciális internetes robot, amely képes írja be a VK oldalon reagál a különböző kérdéseket az élet az űrben foltos.
Vezérigazgatója VK 多布罗杰耶夫 (Boris Dobrodeev) azt mondta: & ldquo; a szociális hálózatok túl a Föld korlátait, felvette a kapcsolatot a világűrben.
A felhasználók kommunikálni az űrhajósok, és tartsa be első kézből az élet és pályája a Föld Nemzetközi Űrállomásra.
& Rdquo;

számolt be, hogy az ISS csoport már létezik Robonaut R2, ez az első robot dolgozni a Nemzetközi Űrállomásra.
2017. március foltos lesz orosz űrhajós, Fjodor & bull; Argosy arany (Fjodor Nyikolajevics Jurcsihin) osztoznak a tér kapszula a Nemzetközi Űrállomásra.