Alváshiány is vezethet, amit

szerint New Delhi, India TV honlapján október 9 jelentés New South Wales Egyetem és a University of Glasgow tanulmány megállapította, hogy hiányzik a megfelelő alvás befolyásolhatja arcfelismerés pontosság, ami a közrend és a törvényszéki munka jelentős, azonban azoknak, akik nem
akik aludni a döntéshozatal még mindig nagyon magabiztos, ami tovább fokozza a alváshiány befolyásolhatja a biztonságot és a jog és a rend.

jelentések szerint a vizsgálatban résztvevők arra kérték, hogy válaszoljon egy időben az emberek jelennek meg a számítógép képernyőjén ugyanaz a személy vagy más emberek.
A tanulmány és a napi arcfelismerő teszt két módja van: 1, a kép aki idegen, 2, ez a teszt nem jár a memória, Cheap Cigarettes képeket ember egyszerre.

Korábbi tanulmányok azt mutatták, hogy az alváshiány az arcon a memória romlása, nem ismert, hogy az alváshiány befolyásolhatja nem hivatkozhat arcfelismerő felismerés memóriát.

University of Glasgow kutatója Betty (Louise Beattie) azt mondta: & ldquo; azt találtuk, hogy az alváshiány három napon a gyenge teljesítmény arcfelismerő vizsgálatok.
Egy másik vizsgálatban azt találtuk, hogy a vizsgálat eredményeit az álmatlanságban szenvedő betegek rossz & rdquo ;, & ldquo; nyilvánosság széleskörű alváshiány, különösen azok, akik éjszaka dolgoznak & rdquo ;, & ldquo; Ez újabb bizonyítéka az alváshiány és a
váltott műszakban végzett munka hatással lesz az egészségükre, hatással lesz a képességét, hogy kiderüljenek és az érzelmek.
& Rdquo;

kutatók szerint az alváshiány nem csak csökkenti a pontosságát arcfelismerő, hanem a alváshiány magabiztosabbak a saját hibáit.

UNSW White (David White) azt mondta: & ldquo; A mindennapi életben sokszor kontrasztos képeket, hogy meghatározza az idegen, a tanulmány azt mutatja, hogy az alváshiány befolyásolhatja arcfelismerés pontosságát & rdquo ;, & ldquo; még
akik attól tartanak, hogy az alváshiány arcfelismerő pontosság csökken, de a saját hibáit, de aztán meggyőzte, hogy a biztonság ezen munkák gyakran cserélnek jelentős.
& Rdquo;

tanulmány eredményeit folyóiratban “Royal Society Open Science” (Royal Society Open Science) a.