A videojátékok javítják a képességét az emberi érzékelés és figyelem

szerint a brit “Daily Mail” jelentett október 10-én, bár egyesek a videojátékok, mint egy csapás, hogy nem csak időpocsékolás, vezet súlygyarapodás vagy sok más egészségügyi problémát, de minden nem lehet általánosítani.
A kutatók az Egyesült Királyság úgy találta, hogy játszik a virtuális játékok ténylegesen javítja az emberek felfogása és figyelem képességét.
Összehasonlítva soha játék, egy héttel a játék 1-5 óra, amikor a virtuális információ nőtt 5% -os pontossággal.

Játék közben sok negatív hatásokat, de ahhoz, hogy megtalálják aktívabb szerepet, egy csapat pszichológus a Nottingham Trent University (Nottingham Trent University) kapott a 43 résztvevő, kérve őket, hogy töltsenek ki egy feljegyzést
teszt.
Test két csoportra oszthatók, az első csoport a résztvevőket arra kérték, hogy megtalálja egy tekercs fehér betűkkel, fekete betűkkel, a másik csoportot arra kérték forgatni 0 fok, 90 fok, 180 fok és 270 fok a négy irányban azonosítani cél levél
.

Ezekben a vizsgálatokban a képernyő felső részén a levelek meg fog változni, ha minden tíz másodpercben, a résztvevők, hogy felidézni részleteit ezeket a leveleket.
Minden irritáció jelenik meg a számítógépen.
A résztvevők által kért távolság monitor 60 cm helyet, körülbelül akkora, mint megfigyelt korai apró számát.
Minden betű fekete, szürke, háttér, csak a cél II-V.com fehér betűkkel.
Miután a vizsgálat befejezése, a kutatók kérni fogja a résztvevők szerencsejáték szokások, különös tekintettel a heti játékidő.

elemzése a vizsgálati eredmények, a kutatók azt találták, nem tesztek, mint az emberek, akik soha nem érjen a játék, a pontosság használt videojátékokkal emberek átlagosan 5% a feldolgozási sebesség stimulus gyorsan fejlődő gyorsabb,
hatékonyabb.
Ez volt az első kutató tesztelni ilyen módon javíthatja a játékot mérsékelt figyelmet, a legtöbb korábbi kutatások középpontjában a játék van rögzítve.

szakértői csoport vezetője Christina Howard azt mondta: & ldquo; gondolni, akik nem a játék, minden 100 betű a saját gyorsan mozgó eleshetnek öt, tudja, hogy az 5% -a milyen jelentős szerepet.
Azok, akik már rendelkeznek a rendkívüli észlelés és figyelem képességét, hogy a játék, vagy a játék pontosan azért, mert az ilyen képességekkel.
Akárhogy is, úgy véljük, hogy ez kiderült, hogy javítani kell a mindennapi tevékenységek gyorsan ható képesség, hogy hasznos lehet, mint a vezetés, sport, vagy ezeket a szakembereket, a felügyeletért felelős.
& Rdquo;