A tudósok szimulált “Mars Garden” tanulmány, amely növények alkalmasak a növekedés

NASA tudósai azt mutatta, hogy a marsi talaj segít a jövőbeli asztronauták szimulált Mars felszínén életre alkalmas, amely növények.

szerint az amerikai űrkutatási honlapján számolt be, a szimuláció & ldquo; Mars Garden & rdquo; segítségével a NASA kutatói tudják, hogy melyik növény lehet ültetni a Mars felszínén, emberek visszaút a Marsra tarthat két és fél év, egy nagy kihívás a űrhajósok
meghatározzák, hogyan kell betölteni rengeteg étel.
Ugyanakkor, a tudósok aktívan tanulmányozza, hogyan kell művelni növények a Mars felszínén, így bővül az élelmiszer-ellátási, mert a mag kevesebb helyet, mint a teljesen kifejlett növények hosszabb eltarthatósági idő.

NASA Kennedy Space Center és a Florida Institute of Technology Buzz – Aldrin Space Research Institute, a legújabb design a & ldquo; & rdquo; Mars kert, mely segíti a kutatókat legyőzni hogyan növényeinek a meddő Mars felszínén.

a NASA nyilatkozatban, ültetési növények a Marson eltér a Föld, a Mars talaj tartalmaz zúzott vulkanikus kőzet, nincs szerves anyag, hogy szinte lehetetlen a növény túlélte.
NASA Kennedy Space Center Zöldségtermesztési Rendszer (vega) kísérleti projekt igazgató Trent – Smith (Trent Smith) azt mondta: & ldquo; Az általunk használt fejlett tudomány és technológia a mester több és több növények kell használni, mint egy űrhajós recepteket.
& II-V.com rdquo;

Úgy tűnik, hogy a vega kísérletekkel űrhajósok növényeinek a térben környezetben, a Nemzetközi Űrállomás növényi biológiai kísérleteket.
& Ldquo; Mars Garden & rdquo; a talaj gyűjteményéből Hawaii, mert ez a terület nagyon hasonlít a marsi talaj és a talaj.
A kísérletben a kutatók tesztelték, hogy mennyire talajt kell használni, és mit kell hozzá tápanyagok a talajban, alkalmazkodott a különböző növények optimális növekedéséhez.
Például: A kutatók tesztelték, hogyan nőnek saláta egy szimulált marsi talajban is hasonló, azzal az eredménnyel, hogy ültetett a talaj, hogy adjunk a tápanyagok szimulálni saláta, és ültetett közönséges virágföld saláta összehasonlítva a kísérleti eredmények azt mutatják, hogy a növekedés
nincs tápanyagok szimulált marsi talaj hasonló az íze saláta közel van a rendes saláta, de ez nem erős gyökereket, a csírázási arány lassú, azaz, azok hosszú időt vesz igénybe, hogy nő.

jövőben a kutatók tervezzük tesztelni több növény növekedési feltételek a marsi talajban szimuláció. Ezek a növények közé tartozik: sárgarépa, mángold, káposzta, borsó, paprika és paradicsom és hasonlók.