A tudósok fogja használni mikroszkóp keresni élet a Marson mintákat

a projekt elején 2016 Lunar Planetary Science Congress tette azt mutatják, hogy támogatásban részesült a NASA

szerint a külföldi médiában, a Mars kutatási projekt végső célja, hogy mintát vegyen a Mars felszínén vissza a Földre,
hogy válaszoljon a régóta fennálló problémákat, hogy a pestis minket & mdash; & ndash; & ldquo; létezik-e élet a Marson?
& Rdquo; egyszerűen válassza ki a mintát vissza az elemzés a költsége nagyon magas, és a kockázat a minta szennyezettségét az utazás vissza a Földre.
Így van egy választás előtt II-V.com mintákat vissza a Földre a további vizsgálatot, közvetlenül a Marson elemezni.
Különböző Mars leszállóegység és robotok egy sor eszközt vizsgált minta venni, de ezek jelenleg képes meghatározni azokat az eszközöket kimutatási továbbra is meglehetősen korlátozott megléte az élet a Marson.

tudósok következő célja, hogy hozzon létre egy új pásztázó elektronmikroszkóppal, hogy a tudósok, hogy tanulmányozza a geológia a Mars misszió a jövőben, és a Mars felszínén, hogy megtalálják a mikrobák.
Jessica Gaskin mondja a projekt vezetője, vagy azáltal, hogy a rover Mars Lander rendelkezik ezzel a képességgel, jobban meg tudjuk választani, hogy vissza mintákat.
Ami a legfontosabb, akkor közvetlenül a képminőség a Marson, mint a minta, hogy elemezni, anélkül, hogy aggódnia a szennyeződés kockázatát a minta vissza a Földre a folyamatban.
A projekt

Hold Planetary Science Conference a korai 2016 volt a show, amely támogatásban részesült a NASA PICASSO projekt (egy tervrajz tanulmány fejlett szoláris bolygók eszköz projekt) névleges.
ASEM van VPSEM vagy a laboratóriumban számos kutatás & mdash; & mdash; orvostudománytól a geológia is a jelenlétüket.
Ez a NASA által szponzorált eszközök kerül sor geológiai mintákban, miközben a minta épsége.
Mivel az egész folyamat nem károsítja a minta, a minta lehet venni egy későbbi egyéb eszközök tenni a további elemzést.
Ily módon tudjuk azok lehetséges eredetének és fejlődésének a minta, így átfogóbb képet.

kutatók Gaskin szerint a legfontosabb, hogy ez a technológia, hogy meg fogja kapni a marsi légkör, mint a gáz.
Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a mintában (-e vagy sem egy vezető) az eredeti környezet megfigyelés bevonat nélküli mintákon.
MVP-SEM fogja használni egy szekunder elektron detektor segítségével a tudósok megértsék a mikroszkopikus a felületének jellemzőit.
Ez is egy fordított dot szórás, hogy a minta a textúra és összetételre vonatkozó információk.
Míg egy detektor EDS is fel kell használni, hogy tanulmányozza a kémiai összetétele a mintában.
Jelenleg a csapat, hogy tovább optimalizálják a berendezés, hogy jobbá tegyük a szén-dioxidban gazdag légkörben Mars munkát.

követően, akkor elő egy prototípust, és küldött vizsgálandó belül található a Jet Propulsion Laboratory (JPL) marsi környezet szimulációs pozíciókat.
Amellett, hogy a Marshall Space Center (MSFC), szerkesztése által, Applied Physics Technology, Inc., Case Western Reserve University és tanácsadó Dr. G. Danilatos (ASEM / ESEM úttörői) a fő résztvevői a projektben.
Miután PICASSO projekt befejeződött, a csapat azt tervezi, hogy folytassa a berendezés NASA Matisse (Naprendszer felderítése eszközök érett terv) támogatások.
A támogatások egy részét a kutatási lehetőségek NASA és földtudományi projektek.