A tudósok felfedezni új törpe bolygó túl Pluto

sok üstökösök származott a Kuiper-öv vagy Oort felhő, de ovális pályájuk húzza őket a nap, bár ez általában a külső régiókban a Naprendszer alkotja a kis égitestek áll, mint a Plútó.

szerint a külföldi médiában, a családi fotó a Naprendszerben, a mellett egy új arcot.
Amellett, hogy a Plútó, a tudósok felfedeztek egy új törpe bolygó.
Az NPR jelentést, a törpe bolygó neve & ldquo; 2014UZ224 & rdquo;, átmérője mintegy 530 km-re a Naptól körülbelül 8,5 milliárd km-re található.
Összehasonlításképpen, a Plútó legnagyobb holdja, a Charon átmérője 1200 km, és aphelion a Naptól ez 7,3 milliárd kilométert.
Mert 2014UZ224, a & ldquo; évben & rdquo; (törpe bolygó a szükséges időt, hogy körbe a dátum) körülbelül 1100.
Összehasonlításképpen, a Plútó a & ldquo; a & rdquo; csak mintegy 248 év.
Kisbolygó Központ is megerősíti az újonnan felfedezett tárgyakat.

Michigan csillagászat professzora a University of David Gerdes mondta NPR tudósok kamera a készülék az úgynevezett sötét energia (DECAM) felfedezte a törpe bolygó.
Mindannyian tudjuk, hogy az univerzum gyorsuló tágulás, és e mögött mechanizmus vezetés tudósok, hogy gyorsítsa fel a bővítés úgynevezett sötét energia.
Ahhoz, hogy megértsük, pontosan mi a sötét energia, eljött a tudósok létrehozott egy speciálisan DECAM megfigyelni galaxisok és szupernóvák (robbanó csillag) II-V.com elmozdulást a Föld a folyamat, annak érdekében, hogy minél több
nyomokat.
Egy másik az úgynevezett sötét energia Survey (DES) program.
A program használata a megfigyelési adatokat DECAM generál egy egész univerzum a & ldquo; & rdquo;, hogy térképeket és információkat a sötét energia kutatás.

DES arra használták, hogy feltérképezzük a sötét anyag most (80% -át a teljes tömeg a világegyetem, de pontos természete még mindig rejtély) kutatási és segítenek megtalálni a korábban fel nem ismert tárgyat.
Információk szerint a feladat helyén, része a DES dolgozik hetente egyszer gyakorisága több kisebb területek a fotózásra ég.
Ez teszi lehetővé számunkra, hogy néhány új felfedezések.
Annak ellenére, hogy a látszólagos elmozdulása a csillagok és galaxisok mindig marad ugyanabban a helyzetben az égen, viszonylag közel a Föld és a Nap az égen körül a tapasztalat egy hét vagy néhány hét alatt.

szerint NPR mondani, néhány évvel ezelőtt, Gerdes igényel némi egyetemisták keres nyugtázott Naprendszerben tárgyakat az égen térképen.
Gerdes mondta a kihívás nehézségek.
Mert annak ellenére, hogy ismételt megfigyelések az akarat egy régió, az a kettő közötti megfigyelések nem fix.
Azonban a diákok kifejlesztett egy megfelelő számítógépes Ruan foglalkozni ingadozások a megfigyelési időszak, és sikerült azonosítani a mozgását égitestek.
NPR számolt be, hogy előtt és után a kutatók két évig tartott, hogy megbizonyosodjon arról a 2014UZ224 felfedezés.
Bár a pályája még nem teljesen ismert, hogy ez a felfedezés a tudósok mondta, hogy hisz 2014UZ224 a Naprendszerben a nap a távoli égi harmadik.

előtt ez a felfedezés, a hozzáférést a belső Naprendszerben & ldquo; törpebolygó & rdquo; a legkisebb égi név Ceres.
Nem található az aszteroida öv a Mars és a Jupiter.
Gerdes mondta NPR, 2014UZ224 törpe bolygó lehet még egy kicsit túl kicsi, de átadták a Nemzetközi Csillagászati ​​Unió (előtt a törpe bolygó a Plútó visszaállítjuk vitatja a döntést), hogy meghatározzák.
A Naprendszer négy másik törpe bolygó is megerősítette, de az egy NASA nyilatkozatot, a tudósok úgy vélik, lehet több tucat a Naprendszer, és még több mint 100 tárgy méretének törpe bolygók még nem fedezték fel.

terület, amely kívül Neptunusz pályáján az úgynevezett Kuiper.
Ez egy tányér alakú terület úgy véljük, hogy tartalmaz több ezer jeges vagy sziklás égitestek.
Miután ez az úgynevezett Oort-felhő, egy gömb alakú régió tele jeges vagy sziklás égitestek, csomagolt a fennmaradó régióban a Naprendszer.
Sok üstökösök származott a Kuiper-öv vagy Oort felhő, de ovális pályájuk húzza őket a nap, bár ez általában a külső régiókban a Naprendszer alkotja a kis égitestek áll, mint a Plútó.
Még mindig nem zárja ki a közeli Neptune-méretű bolygó lehet lappang benne.
A legújabb kutatások kimutatták, hogy a pályája ismert Naprendszeren kívüli objektumok utalhat arra, hogy & ldquo; létezés a kilencedik bolygó & rdquo.
A tanulmány vezet erőfeszítéseinket, hogy új bolygó egy távcső.