A legutóbbi előrejelzések azt mutatják, hogy a legutóbbi Mars ajtónálló globális porvihar

legújabb kutatások azt mutatják, hogy a legutóbbi Mars bejelent egy elsöprő globális porviharok, porfelhő képződést vagy blokkoló Orbiter betartja a Mars felszínén.

szerint a brit Daily Mail napilap számolt be, várhatóan október 29 Mars bejelent egy nagy porfelhő végigsöpört a világon, a Mars lesz sűrű köd és pára között a szonda nem lesz betartva a Mars felszínén.

Jelenleg a NASA Jet Propulsion Laboratory kutatói kifejlesztettek egy módszert alapuló Mars, mielőtt a vihar típusa, amely képes megjósolni a jövő vihar fog bekövetkezni, hogy a globális válság megáll a beeső napenergia.
Eközben a szintet vihar lenne komoly veszélyt jelent, hogy a Mars-kutatás, fokozatosan csökkentik a napenergia használata érzékelők, elektronikus eszközök, és a lehetséges hatását a jövőbeli űrhajós egészségre.

1924 óta Mars megjelent kilenc alkalommal a globális válság, legutóbb történt 2007-ben, a NASA jegyezni, hogy a tényleges szám a vihar a Marson tűnik egy kicsit.
Jelenleg ez a múltbeli vihar típusa, ami arra utal, hogy a Mars hamarosan bejelent egy újabb globális válság.

planetáris tudós a NASA Jet Propulsion Laboratory, James – Shirley (James Shirley) azt mondta: & ldquo; október 29., Mars ajtónálló globális vihar eléri az új vihar a szezon, a múltbeli adatok vihar, úgy véljük, hogy
valószínűleg egy elsöprő globális porviharok fog történni a következő néhány hétben.
& Rdquo;

regionális porviharok a Mars felszínén nem ritka a déli féltekén tavasz és a nyár, amikor a Mars eléri perihelion, fokozatosan kibővíteni regionális porfelhő.
De néha regionális homokvihartól alkotnak porfelhő, a Mars csomagolva.
Például: 2007 marsi por vihar eseményeket, & ldquo; Lehetőség & rdquo; és a & ldquo; Spirit & rdquo; -powered rover zavarok.

JPL rover projekt menedzser John – Callas (John Cigars brand Callas) azt mondta: & ldquo; 2007-es globális porfelhő esetén az első alkalommal is komoly fenyegetést jelent, mivel a rover landolt a Marson.
Van külön intézkedés annak érdekében, hogy a rover alatt kevesebb napfény feltételek néhány hétig.
& Rdquo;