A legújabb megfigyelések azt mutatják, hogy a Mars Mawrth Vallis potenciálisan életet livability

Mint látható, az Európai Űrügynökség legújabb megfigyelések azt mutatják, hogy a Mars felszínén Mawrth Vallis ősi folyékony víz létezett egyszer egy csomó potenciális élet életminőség.

szerint a brit Daily Mail számolt be, hogy jelenleg, az Európai Űrügynökség a közelmúltban megjelent a Mars felszínén egy spirál völgy fotó, a völgy neve & ldquo; Mawrth Vallis (Mawrth Vallis) & rdquo; a jövőben várhatóan lesz & ldquo; ExoMars 2020 & rdquo
landolási helye a Marson kutatási programot.

Mars Express szonda készített Mawrth Vallis madártávlati kép, teszi térhatású Mawrth Vallis régióban 20.500 négyzet mérföld széles, a felszíni szerkezet lehet elemezni a régi időkben nem volt folyékony víz eróziós alakításában a régióban a felszínen.

Ez az egyik legnagyobb Mars felszínén völgy, 3,6 milliárd évvel ezelőtt a tudósok azt mondják, hogy lehet, hogy az élet az életminőség.
Mawrth Vallis hossza mintegy 600 km, és a mélysége több mint 1,6 km hosszú ezelőtt, ahol sok volt a víz átfolyik az északi síkságokon a beáramló a magasabban fekvő területeken.
Ezek a funkciók találhatók a jobb alsó oldalán a kép, és a helyzet a bal felső sarokban.

Mawrth Vallis között található a déli felföld és az északi síkságok, az Európai Űrügynökség rámutatott arra, hogy van egy csomó rétegelt szilikát anyagok a régióban.
Ezeket a szerkezeteket mállott pasztell Cigars brand agyagásványok, ami arra utal, hogy a folyékony vizet, ha létezett.
Ash maradék anyagot alkotó fekete kwan’am struktúra, lehet menteni az agyagos réteg tevékenység nyomai az ókori mikrobák.

Ez a kép a & ldquo; Mars Express & rdquo; nagy felbontású kép érzékelő 9 fotómontázs készült, azt tanultam & ldquo; Mars Express & rdquo; mivel a Mars felszínén megfigyelő szonda 2003-ban tartják a Mawrth Vallis
Mars a legösszetettebb felszíni szerkezet.

A hónap elején, a legújabb megfigyelések azt mutatják, hogy a Mars felszínén mintegy 10 millió évvel ezelőtt, lehet, hogy a tavak és folyók, a létezését korábbi időben, mint korábban gondolták, ami arra utal, hogy az ősi Mars is élhető életet.