A félelem által kiváltott kozmikus sugárzás űrhajósok a Marsra demencia

Xinhua hírügynökség, Washington, október 10 – űrhajósok hogy ezt a munkát egy csomó ember irigység.
De az amerikai kutatók a 10., írta a brit magazin “Science Report”, a kozmikus sugárzást lehet Mars űrhajósok végre agy okoz hosszú távú károsodást, súlyos esetben akár a demencia problémákat.

által finanszírozott NASA, a University of California, Irvine Charles & middot; Li Moli csapat hatását tanulmányozta kozmikus sugárzás emberi agy.
Azt, hogy számos egerek egy nagy energiájú töltött részecske sugárzást a NASA Radiation Laboratory.
A kutatók egy teljesen ionizált oxigén és titán ionok, ami hosszú távon az űrhajósok az űrutazás nagyon hasonló a forgatókönyv a kozmikus sugárzás.

Hat hónappal később, a kutatók azt találták, ezek az egerek még mindig jelentős agyi gyulladás és neuronális károsodás.
Kapcsolódó képalkotó kijelző, egér dendritikus tüskék neuronok csökken, ami megzavarta a jelátvitel idegsejtek közötti, ami agyi diszfunkció hálózathoz, ez a károsodás mértékét vezethet emberi tanulás és a memória teljesítményét teszt rosszabb.
Limo Li azt mondta, hogy hasonló kognitív zavar a nagy dózisú sugárkezelés betegeknél agydaganat gyakori.

tanulmány azt is megállapította, hogy a kozmikus sugárzás befolyásolhatja a & ldquo; félelem alábbhagyott & rdquo; reakció, ami az űrhajósok a Marson utazás ideges.
Félelem Extinction utal, hogy gátolja az agy átélt kellemetlen érzéseket, mint az emberek, akik már majdnem megfulladt, miután egy ilyen reakció nem fél a víztől.
II & V

& ldquo; Ehhez a retúr Mars űrhajósok két vagy három év nem jó hír, & rdquo; Li Moli mondta, & ldquo; a kozmikus környezet az űrhajósok egy adott sérülés okozhat egy sor lehetséges idegrendszeri
szövődmények, mint például a különféle gyenge teljesítmény, memóriazavar, szorongás, depresszió és a döntési képesség elromlik.
Ezek a problémák valódi űrutazás folyamat, és sokáig vége után az út, sok negatív eredmények egy életre.
& Rdquo;

kutatók keresnek megoldásokat kapcsolódó kozmikus sugárzás, például az űrhajó nyugalomban vagy hálórész javíthatja a védelmet, persze, ez nem teszi lehetővé az űrhajósok, hogy teljesen a sérülések elkerülése érdekében.
Li Moli csapat is tanulmányozza a megelőző programok, például azáltal, hogy csökkenti a gyógyszert kozmikus sugárzás.

SwRI kutatók 2013 jelentette, hogy az oda-vissza út a Marsra egy jelenlegi technológiai szint, még a jelenlétében az űrhajók és védőruházat sugárárnyékolásként környezet, az emberi ért sugárzás szintje egyenértékű per ötvenhat nap
alávetni teljes test CT, sokkal több, mint a normál szintre.